ukash al

5 Şubat 2013 Salı

Ukash Satışı

Günümüzde çok kullanılan ukash kartları temin etmek çok kolay bir işlemdir. İyi bir internet kullanıcısı iseniz bu konuda hiç korkmayınız. Sanal alemdeki yerinizi aldıktan sonra ilk olarak ukash satan firmaları belirlemeniz yeterli olacaktır. Bu gün ülkemizde ukash satan birçok firma bulunmaktadır. Bu firmalar bu ukashları İngiltere’den getirmektedirler. Çünkü ukash kartların doğum yeri İngiltere’dedir. Ukash satışı yapan firmayı internet üzerinden belirledikten sonra ne kadar limitli bir ukash satın alacağımıza kara vermeliyiz. Bildiğiniz üzere ukash yurt dışı kaynaklı bir kart olduğu için Ukashların değeri de Euro bazında tutulmaktadır.

Fakat ukash kart sahibi olurken bize yardımcı olan firmalar bir tür aracı kurum vazifesi gördüklerinden aldığımız ukash kart üzerine küçük bir komisyon bedeli koymaktadırlar. Bunu aracılık hizmeti olarak algılayabilirsiniz. Yani 100 Euro’luk bir ukash Kart sahibi olduğumuzda 110 Euro ödüyoruz. Ama aynı kartı İngiltere de yaşan bir kişi İngiltere’den satın aldığında 100 Euro olarak satın almaktadır.

Ukash BayiUkash kartımızı alacağımız firmayı seçtikten sonra satan firma tarafından karşınıza bayilik sözleşmesi çıkıyor bu sözleşmeyi okuyup onaylıyorum butonuna bastıktan sonra ukash sahibi oluyorsunuz. Ukash satın alırken dikkatli olunması gereken altın kurallara uyduğunuzda hiçbir sıkıntı yaşamadığınızı kendinizde göreceksiniz.  Bu altın kurallar şöyledir ki İnternet araştırmacılığı konusunda iyi bir deneyim sahibi olmalısınız siteleri iyi araştırmalısınız. Güvenirliğine güvendiğiniz bir sitede karar kıldıktan sonra hiçbir sıkıntı ile karşılaşmayacağınızı kendinizde göreceksiniz. Bundan sonrasında satın aldığınız ukash kartınız ile alışverişin ticaretin keyfini çıkarabilirsiniz. Satın aldığınız ukash kartlarını yatırım sitelerinde de güveli bir şekilde kullanabilirsiniz. Aynı işlemi kredi kartı ile yaptığımızda küçük komisyonlara ve risklerle karşılaşabiliyorsunuz ve riskiniz yükselmiş oluyor. Ama ukash kart ile aynı işlemi yaptığınızda riskiniz kocaman bir sıfır Güveniniz ve huzurunuz kocaman bir yüz olmaktadır.

Ukash kart satın alırken fiyatlar Euro bazında değerlendirilmektedir siz isterseniz Türk lirası olarak alabilirsiniz ama işlemleriniz Euro olarak yapılmaktadır. Kart satın almaya karar verdiğiniz zaman 10 Euro’dan az kart satışı yapılmamaktadır üst sınırda limit yoktur 10 ve üzeri dilediğiniz miktarda Euro bazında ukash kart satın alabilirsiniz. Ukashınızı satın aldınız dilediğiniz alışverişinizi yaptığınız ve bir müddet boyunca alışveriş yapmayı düşünmüyorsunuz satın aldığınız firmayı geri arayarak kartınızda kalan ukashlarınızı bozdurarak geri iadesini isteyebiliyorsunuz bu da siz tüketicilere çok büyük avantaj sağlamaktadır çünkü paranız boşu boşuna bir yere bağlamak zorunda kalmıyorsunuz.

Ukash satın alma konusunda internet üzerinde ukashbayi.com adresine girerek hiç sıkılmadan fazla araştırma yapmadan çok basit ve sade bir anlatım sayesinde amacına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca sistemin 24 saat çalışan operatörleri sayesin çağrı merkezlerini arayarak yaşamış olduğunuz tüm sıkıntıları giderebilmektesiniz. Satın almak istediğiniz ukashın miktarını yazarak size olan maliyetini görebilirsiniz. Bu da biz tüketicilere çok büyük kolaylıklar sağlamaktır. Ukash kartların başka bir özelliği de küçük Meblağlarda da ukashbayi.com adresinin güvenirliği yaptığı satış sayesinde kanıtlanmıştır.

Ukash fiyatları siteden siteye değişmekte olsa da genelde aşağıdaki tablodaki gibidir.

5 Euro’luk ukash 15 TL / 10 Euro Ukash = 28 TL/ 15 Euro Ukash = 40 TL /

20 Euro Ukash = 55 TL / 25 Euro Ukash = 65 Tl / 50 Euro Ukash = 130 TL

100 Euro Ukash = 255 TL  / 250 Euro Ukash = 630 TL

Bu tablodaki gibi almak istediğiniz miktarı yazdığınızda size olan maliyetini görebileceksiniz.

Not: Yukarıdaki fiyat listesi bilgi amaçlıdır. Güncel fiyatları ana sayfadan takip edebilirsiniz.

3 yorum:

  1. Yasal ukash kart almak artık çok kolay , ukash kart fiyatlarımız çok uygun üstelik ukash kart bodurmakta mümkün tek yapmanız gereken .yasal-ukash.com ziyaret ederek en hızlı şekilde ukash kart sahibi olabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. ukash almak artık çok kolay tek yapmanız gereken karttr.com ziyaret etmenizdir.



    7/24 canlı destek imkanı sunan sayılı web sitelerden birtanesidir. karttr.com

    ukash kart bozdurmak isteyenleride yarı yolda bırakmayan ukashkartaltr.com orion ukash olarak 2 seneye geçen bir web hizmeti sunmaktadır. müşterilerini ezmeyen güvenilir ukash kart adresi



    kredi kartı ile ukash , mobil ödeme ile ukash ve havale eft ile ukash kart almanız mümkündür.



    en kaliteli ukash satış stiesi karttr.com siz daha ukash kartınızı almadınızmı?
    İnternet üzerinden online ukash canlı destek sayfamızdan 7/24 bizlere ulaşıp ukash alabilirsiniz. ukashkartaltr.com farkıyla

    YanıtlaSil
  3. Ukash kart ile ilgili verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz. ukash al kelimesinde ukashkartaltr.com hizmet vermektedir uygun ukash kart fiyatlarını ukashkartaltr.com'da bulabilirsiniz.

    YanıtlaSil

 
Copyright © 2012. ukash kart satın al ukashe - RSS · Yorumlar
Tema by Blogger Bİlgi · Powered by Blogger